Alpinion E cube 9 Diamond


Alpinion E cube 9 Diamond. Ο υπέρηχος ECUBE 9 Diamond αποτελεί την αναβάθμιση του προκατόχου του ECUBE 9 ο οποίος συνδέεται με υψηλής ευκρίνειας κεφαλές (HD), τεχνολογίας C-Architecture (PowerView™). Η νέα γενιά επεξεργαστών Intel και ο SSD σκληρός δίσκος προσφέρουν ένα ταχύτατο στην λειτουργία και επεξεργασία μηχάνημα υπερήχων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα σχετικά με αυτό το μοντέλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά. Όπως ισχύει για κάθε υπερηχογράφο που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο πολλαπλών σημείων για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Τέλος όπως ισχύει για όλα τα μηχανήματα της Alpinion που προμηθεύουμε, έτσι και στο συγκερκιμένο μηχανημα έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού στην νεότερη sw έκδοση που κυκλοφορεί.

Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion E cube 9 Diamond Alpinion E cube 9 Diamond Alpinion E cube 9 Diamond Alpinion E cube 9 Diamond