Εταιρική ταυτότητα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο κ. Παπαχριστοφόρου Δημήτριος, ιδρυτικό μέλος της εταιρείας, δημιούργησε την ‘’Ιπποκράτης Ιατρικά Μηχανήματα ΑΕ’’ στα τέλη του 2008, έχοντας προϋπηρεσία στα ιατρικά μηχανήματα από το 2003, ξεκινώντας ως τεχνικός ιατρικών μηχανημάτων και μετέπειτα ως και διευθυντής πωλήσεων για την Β.Ελλάδα σε εταιρία ιατρικών μηχανημάτων.

Το 2010 προστέθηκε στην σύνθεση της εταιρίας ο κ. Κουταλάκης Γεώργιος, πτυχιούχος ηλεκτρονικός μηχανικός και υπεύθυνος πλέον του καταστήματος της Αττικής, έχοντας και ο ίδιος προϋπηρεσία από το 2004 στα ιατρικά μηχανημάτα.

Σήμερα, η εταιρεία μας  ’’Ιπποκράτης Α.Ε. Ιατρικά Μηχανήματα’’, συγκαταλέγεται πλέον στις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εταιρείες στον κλάδο της, αυτόν της εμπορίας των Ιατρικών Μηχανημάτων, στην Ελλάδα στη Κύπρο αλλά και στη Nοτιοανατολική Ευρώπη γενικότερα.

Στην Ελλάδα εξυπηρετούμε από δυο σημεία, ένα στη Θεσσαλονίκη στην οδό  Γ. Παπανδρέου 76, Τ.Κ.546 55 – περιοχή Ντεπώ, που καλύπτει την Β. Ελλάδα και το άλλο για λογαριασμό του Νοτίου τμήματος της χώρας, με διεύθυνση την Λεωφ. Πλαπούτα 123, Τ.Κ. 141 21 – Ηράκλειο Αττικής.

Τέλος για την περιοχή της Κύπρου, τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αρχ. Λεοντίου Α΄ 171, ΤΚ 3020.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Βασικός μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας μας, από την αρχή της λειτουργίας της, ήταν και συνεχίζει να παραμένει το ανθρώπινο δυναμικό της, χωρίς την συνεισφορά του οποίου δεν θα μπορούσε να εξασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Όπως κάθε σύγχρονη επιχείρηση, το ανθρώπινο δυναμικό μας λειτουργεί ενωμένα μέσα από 2 διακριτές ομάδες. Οι ομάδες μας είναι:

Τεχνική Υποστήριξη

Πρόκειται για μια ομάδα καταξιωμένων πιστοποιημένων και πτυχιούχων μηχανικών με πολύχρονη εμπειρία σε επισκευές ιατρικών μηχανημάτων, οι οποίοι εκπαιδεύονται και αξιολογούνται συνεχώς, με στόχο την υλοποίηση των ιδανικότερων λύσεων, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Πωλήσεις & Marketing

Η εξειδικευμένη ομάδα του Marketing διερευνά επισταμένα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών/ συνεργατών μας, βασιζόμενη στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου. Το τμήμα πωλήσεων, αποτελούμενο από επαγγελματίες υψηλού υπόβαθρου, αναλαμβάνει να προσαρμόσει και να προωθήσει λύσεις και υπηρεσίες φτιαγμένες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με γνώμονα τον ιδανικό συνδυασμό κόστους/απόδοσης.

Βασική προτεραιότητα της Ιπποκράτης Α.Ε. Ιατρικά Μηχανήματα από την ίδρυση της ακόμη, είναι η προώθηση ιατρικού εξοπλισμού σε Ελλάδα, Κύπρο όπως και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και πώληση ιατρικών προϊόντων.

Στις κύριες δραστηριότητές μας, συμπεριλαμβάνεται η πώληση όπως επίσης και η μεταπώληση προϊόντων κατασκευασμένων από διακεκριμένες εταιρείες παραγωγής ιατρικού εξοπλισμού, είτε ελληνικές, είτε διεθνείς.

Διαθέτοντας ευρεία γκάμα από υψηλής τεχνολογίας προϊόντα, είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία, ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη. Δίνοντας έμφαση στην ποιοτική της υποστήριξη και προτεραιότητα στο κομμάτι της εξυπηρέτησης του πελάτη, η εταιρεία στηρίζει και απασχολεί μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων εξαιρετικής κατάρτισης, που εκπαιδεύεται καθημερινά.

Η Ιπποκράτης Α.Ε.Ιατρικά Μηχανήματα αποσκοπεί στη μέγιστη δυνατή απόδοση και ποιότητα. Η φιλοσοφία της, με θεμέλιο λίθο την ανάγκη του πελάτη, είναι να διασφαλίζει καθημερινά την προσφορά των πλέον ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, βελτιώνοντας τόσο την αποδοτικότητα, όσο και την ανταγωνιστικότητα.

Το προσωπικό μας, οι εκθεσιακοί χώροι που δημιουργήσαμε καθώς και ο εξοπλισμός που φιλοξενείται εντός αυτών, αποτελούν έργα υποδομής για την εταιρεία. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Ιπποκράτης Α.Ε. είναι η δύναμή μας για αυτό και επιμένουμε να τους διαλέγουμε με μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα, με έμφαση στη φιλοδοξία αλλά και τα νιάτα. Για αυτό και είμαστε καθημερινά δίπλα τους στηρίζοντας τους, εμπλουτίζοντας τη γνώση τους και τις δεξιότητες τους, προκειμένου να αποτελέσουν και οι ίδιοι κομμάτι της ανάπτυξης, της εξέλιξης, της προόδου.

Έχοντας ευελιξία στο κομμάτι διοίκηση-μοντέρνο τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό-άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η  Ιπποκράτης Α.Ε. διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα προϊόντων, την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της όπως επίσης και για την ακεραιότητα της. Διακριτικά που της επιτρέπουν τη συνεχή της βελτίωση και την πλήρη ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών της, με το χαμηλότερο δυνατό για εκείνους κόστος.

Οι προσδοκίες μας όμως δε σταματούν εδώ. Επιδιώκουμε περαιτέρω ανάπτυξη τόσο Εγχώρια, όσο και Παγκόσμια, μέσα από νέες στρατηγικές συνεργασίες και καινοτόμο ιατρικό εξοπλισμό, εκπληρώνοντας κάθε σας ανάγκη.