Alpinion E cube i7


H σειρά των φορητών υπερήχων της εταιρίας ALPINION MEDICAL SYSTEMS συμπληρώνεται με το φορητό μοντέλο Alpinion E cube i7. Στο τρέχων διάστημα κυκλοφορίας του έχει προκαλέσει επανάσταση στην πώληση φορητών έγχρωμων υπερήχων καθώς παρέχει εικόνες εξαιρετικής απόδοσης, κρατώντας το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Ενα Value for Money μηχάνημα και για το λόγο αυτό αποτελεί το Νο1 σε πωλήσεις έγχρωμο φορητό μηχάνημα υπερήχων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με εργονομική σχεδίαση, με στιβαρό πλαίσιο και με μοναδικό συρόμενο κάλυμμα πληκτρολογίου για επιπλέον προστασία. Το σύστημα ενσωματώνει υλικά υψηλών επιδόσεων και η νέα Vesion2.0 περιλαμβάνει ένα ανανεωμένο ταχύτατο λογισμικό προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα κλινικών εφαρμογών. Το σύστημα Alpinion i7 διαθέτει επίσης προηγμένες τεχνολογίες βελτιστοποίησης εικόνας για την υποστήριξη τόσο στη καθημερινή ρουτίνα όσο και σε καταστάσεις ειδικών αναγκών. Τεχνολογίες όπως SRI, SCI, THI, Needle Vision, Panoramic, ECG, TDI, AMM, Stress, Strain, 3D/4D/4D Live HQ κ.τ.λ.είναι πλέον διαθέσιμες για γρήγορη, καλύτερη και ολοκληρωμένη διάγνωση.

Βασικά κλειδιά του νέου υπερήχου i7:

 • Αξιοπιστία Alpinion.
 • Πανίσχυρη πλατφόρμα (επεξεργαστές και μνήμη τελευταίας γενιάς).
 • Εξαιρετική εικόνα που παραπέμπτει σε μεγάλα σταθερά μηχανήματα.
 • Ταχύτατο στην εκκινηση και κατά την λειτουργία (SSD σκληρός δίσκος).
 • Υψηλής ευκρίνειας 15,6' wide HD Led, τεχνολογίας IPS (In Plane Switching).
 • Πανεύκολο στη χρήση.
 • Εύκολο στη μεταφορά.
 • Ενσωματωμένη μπαταρία Lithium-Ion.
 • Πλήρως παραμετροποιήσιμο στις ανάγκες του χρήστη.
 • Μεγάλη γκάμα (μεταβλητών συχνοτήτων) κεφαλών, αναλόγως την ειδικότητα.
 • Πλήρη συνδεσιμότητα με θύρες USB, Ethernet 10/100Base-T, DVIout, Composite video out(BNC), S-VIDEO Out. 
 • Δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού.
 • 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης της.
Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

FTHI (Filtered Tissue Harmonic Imaging) - option

Οι νεότερες εκδόσεις του συγκεκριμένου μηχανήματος διαθέτουν προς επιλογή λογισμικά όπως SCI, FTHI, SRI ή FullSRI™ και αρμονικές συχνότης (THI) με σκοπό την αναθάθμιση της ποιότητας της εικόνας. Πιο συγκεκριμένα το FTHI είναι τεχνική λήψης νέας γενιάς αρμονικών συχνοτήτων - Filtered Tissue Harmonic Imaging (FTHI ή Filtered THI) για μεγαλύτερη διακριτική ικανότητα κρατώντας παράλληλα υψηλά το frame rate του μηχανήματος.

FullSRI (Full Speckle Reduction Imaging) - option

Ειδικός αλγόριθμος/φίλτρο FullSRI (Full Speckle Reduction Imaging) για την αναβάθμιση της ποιότητας εικόνας καθώς αυξάνει την αντίθεση μεταξύ των ιστών αλλά και τη συνολική ευκρίνεια της εικόνας αφαιρώντας τα παράσιτα/θόρυβο, χωρίς όμως την απώλεια σε frame rate.

SCI (Spatial Compounding Imaging) - option

Τεχνολογία εκπομπής πολλαπλών πλαγίων βολών SCI.

Στη συμβατική υπερηχογραφία, ο ιστός ηχείται από μία μόνο κατεύθυνση. Τα στίγματα/κηλίδες είναι η κοκκώδης εμφάνιση μιας υπερηχογραφικής εικόνας που προκύπτει από τη σκέδαση της δέσμης υπερήχων από τους ιστούς. 

Κατά τη συγκεκριμένη μέθοδο, όπου το εξεταζόμενο όργανο σαρώνετε από πολλαπλές βολές, το μηχάνημα λαμβάνει υπερηχογραφικές πληροφορίες από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες και τις συνδυάζει για να παράξει μια ενιαία εικόνα. Το πλεονέκτημα της χρήσης της σύνθετης αυτής απεικόνισης είναι η μείωση του θορύβου που εξαρτάται από τη γωνία.  Αυτή η μέθοδος βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας στο υπερηχογράφημα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion E cube i7 Alpinion E cube i7 Alpinion E cube i7 Alpinion E cube i7