ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ ULTIMA REFURBISHED


Πλήρες Εργοσπιρομετρικό Σύστημα ανακατασκευασμένο:

Μοντέλο ULTIMA CPX της εταιρείας MEDICAL GRAPHICS.

Το προσφερόμενο μοντέλο περιλαμβάνει βελτιώσεις που ενσωματώθηκαν από το έτος 2010 και μετά και εκτός των υπολοίπων βελτιώσεων περιλαμβάνει και το νέο μετρητή οξυγόνου με 4πλάσια διάρκεια εγγυημένης ζωής.

Το προσφερόμενο μοντέλο διαθέτει δυνατότητες άμεσης σύνδεσης με μια μεγάλη γκάμα εξωτερικών συσκευών όπως καρδιογράφος, οξύμετρο, canopy, διάδρομος, ποδήλατο, polar κ.α.

Το προσφερόμενο μοντέλο διαθέτει για τη μέτρηση εργοσπιρομετρίας τον πνευμοταχογράφο preVent που είναι πατέντα της εταιρείας και ο οποίος μας εξασφαλίζει ροές ως 18 λίτρα ανά δευτερόλεπτο δηλαδή 1080 λίτρα ανά λεπτό. Επιπλέον ο πνευμοταχογράφος μπορεί να αντικατασταθεί μεταξύ των τεστ χωρίς καμία καθυστέρηση αφού δεν ακολουθεί νέα βαθμονόμηση.

Αποστειρώνονται μέσα σε διάλυμα CIDEX 10% για 30 λεπτά μετά τον ξεπλένουμε με άφθονο τρεχούκενο νερό και τους αφήνουμε να στεγνώσουν για την επόμενη μέτρηση.

Το προσφερόμενο σύστημα διαθέτει ενσωματωμένες τις δυνατότητες μέτρησης VO2, VCO2, RQ, VE, HR, και άνω των 50 υπολογιζόμενων παραμέτρων, Επίσης το προσφερόμενο μηχάνημα μπορεί και μετράει απευθείας τις τιμές του εισπνεόμενου Ο2 και CO2 (FiO2, FiCO2).


Το προσφερόμενο εργοσπιρόμετρο συνδέεται απευθείας με το τεστ κόπωσης της εταιρείας CARDIOLINE αλλά και σχεδόν όλα τα Τεστ Κοπώσεως που κυκλοφορούν και δύναται να μεταφέρει τα δεδομένα καρδιακού παλμού αλλά και ταχύτητα – κλίση διαδρόμου.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τα κάτωθι

 

  • Εργοσπιρομετρικό μηχάνημα CPX ULTIMA
  • Φιάλες βαθμονόμησης
  • Μειωτήρες (μανόμετρα) φιαλών
  • Πρότυπη σύριγγα βαθμονόμησης 3 λίτρων
  • Πρόγραμμα BREEZE SUITE έκδοσης 7.1
  • 10 μάσκες από καουτσούκ (και των 3 μεγεθών) εναλλακτικά 10 πλαστικά επιστόμια
  • Trolley + PC + Monitor + Printer

Οι μάσκες και οι πνευμοταχογράφοι είναι πολλαπλών χρήσεων και η αποστείρωσή τους γίνεται με απόλυτή ασφάλεια

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ ULTIMA REFURBISHED ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ ULTIMA REFURBISHED ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ ULTIMA REFURBISHED ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ ULTIMA REFURBISHED