Συντήρηση υπερήχων

Διατηρήστε το σύστημα υπερήχων σας σε μέγιστη απόδοση, σας παρέχουμε ετήσιο προληπτικό έλεγχο - συντήρηση στον χώρο σας απο τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Τρόπος Συντήρησης:

A) “Προγραμματισμένη συντήρηση” είναι ο προληπτικός έλεγχος ως προς την ορθή λειτουργία των μηχανημάτων, περιοδικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή. Περιλαμβάνει αναγκαίες ρυθμίσεις, καθαρισμούς πλακετών και τροφοδοτικού, ευθυγραμμίσεις, λιπάνσεις μηχανικών μερών, έλεγχο ή αναβάθμιση λογισμικού, επαληθεύσεις τιμών, επαναφορά παραμέτρων ποιοτικής απεικόνισης στις προδιαγεγραμμένες ανοχές και δοκιμές των μηχανημάτων σε κατάσταση λειτουργίας.
Η συνεχής προληπτική συντήρηση είναι κρίσιμη για την διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας. Η ετήσια συντήρηση:

  • Προλαμβάνει σημαντικές αστοχίες του συστήματος.
  • Διασφαλίζει υψηλή απόδοση του εξοπλισμού.
  • Διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργεία του ιατρείου σας. 
  • Διασφαλίζει διαθεσιμότητα, ποιότητα και μέγιστο χρόνο κύκλου ζωής του εξοπλισμού.
  • Προλαμβάνει τον οικονομικό εκτροχιασμό.

Η τακτική συντήρηση δεν αποτελεί κόστος, είναι επένδυση.

Β) “Συμβόλαιο συντήρησης” Θέλετε να νιώθετε τη σιγουριά ότι κάποιος εξειδικευμένος τεχνικός είναι δίπλα σας να ακούσει και να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα σας; Θέλετε να νιώθετε τη σιγουριά ότι οτι το μηχανημα σας δεν θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα απο αυτά που υπολογίσατε; Για τους πελάτες μας που απαιτούν τη μέγιστη διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι τα Συμβόλαια Συντήρησης. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι ετήσιας διάρκειας και περιλαμβάνουν κατ' επιλογήν το κόστος προληπτικής συντήρησης, το κόστος τυχόν απαιτούμενων επισκευών / επιδιορθώσεων, ανταλλακτών, εργατικών και μεταφορικών. Εάν ενδιαφέρεστε για όλα τα παραπάνω μπορούμε να προσαρμόσουμε μια πρόταση συμβολαίου συντήρησης στις ανάγκες σας και βάση του εξοπλισμού σας.

Σημαντική σημείωση: για την ομαλή λειτουργία του μηχανήματος και την ισχύ της εκάστοτε εγγύησης κρίνετε απαραίτητος ο τακτικός έλεγχος και η συντήρησή του, κάθε 12 μήνες από την ημερομηνία εγκατάστασης του μηχανήματος. Ο έλεγχος και η συντήρησή του μηχανήματος γίνετε μόνο από εξουσιοδοτημένο άτομο της εταιρίας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Α.Ε. και με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη.