Κολποσκοπιο Eva


The Smart Colpocope

Νέο ψηφιακό κολποσκόπιο Eva από την εταιρεία MobileODT.

Αναβαθμίστε και περάστε την εμπειρία της εξέτασης τραχήλου της μήτρας σε ένα νέο επίπεδο. Για εσάς και τους ασθενείς σας. Απελευθερωθείτε από τα παλαιά ογκώδη, αναλογικά κολποσκόπια και όλα τα καλώδια τους και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του EVA COLPO – μιας καινοτόμου, φορητής και ασύρματης ψηφιακής λύσης για μεγεθυμένη απεικόνιση του τραχήλου της μήτρας, τεκμηρίωση και τηλεδιαβούλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη video-παρουσίαση δίπλα είτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά σχετικά με το συγκεκριμένο προιόν.

OPTION: EVA VisualCheck AI (Artificial Intelligence)

Προσυμπτωματικός έλεγχος καρκίνου του τραχήλου της μήτρας με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Ένα εργαλείο υποστήριξης κλινικών αποφάσεων που αξιοποιεί τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης για τη διενέργεια προσυμπτωματικού ελέγχου καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε κλίμακα.

Ευχρηστο Λογισμικό

Το εύχρηστο λογισμικό της EVA επιτρέπει τη διαχείριση δεδομένων ασθενών, τη λήψη εικόνων και βίντεο, τα εργαλεία σχολιασμού, την παρακολούθηση κλινικών αποφάσεων και την απλή εξαγωγή περιπτώσεων για ενσωμάτωση σε Cloud(option).

Βελτιωμένη ροή εργασιών

Η ολοκληρωμένη λύση συλλογής δεδομένων και ηλεκτρονικής αποθήκευσης της EVA μειώνει την περιττή γραφειοκρατία και εξοικονομεί χρόνο.

Ενισχυμένες κλινικές υπηρεσίες

Η τιμή του EVA επιτρέπει τις εξετάσεις του τραχήλου της μήτρας με ένα βίντεο κολποσκόπιο κοντά στην τιμή ενός παραδοσιακού κολποσκοπίου.

Σε πραγματικό χρόνο ή μετά την εξέταση

Χρησιμοποιήστε το EVA για να μεταδώσετε ζωντανά την εξέτασή σας σε οποιοδήποτε μέρος σε όλο τον κόσμο ή χρησιμοποιήστε ασφαλείς λειτουργίες κοινής χρήσης για να λάβετε κλινική υποστήριξη και διασφάλιση ποιότητας από ειδικούς και συναδέλφους.

Ενδυναμωμένη εμπειρία ασθενούς

Βελτιώστε την κατανόηση των ασθενών σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους, τη διάγνωση και τις επιλογές θεραπείας μέσω εκπαιδευτικής ανασκόπησης εικόνας.

Το Κολποσκόπιο EVA έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους κλινικούς ιατρούς εξαιρετικές εικόνες για να βοηθήσουν στην οπτικοποίηση και τη διάγνωση:

Μεγεθυντικός φακός 16Χ
Το σύστημα EVA έχει συνδυασμένη μεγέθυνση εικόνας 16x (4x οπτικό και 4x ψηφιακό). Η ανάλυση κάμερας 13 MP και η απόσταση εργασίας 250-400 mm επιτρέπουν ανώτερη λήψη εικόνας και βίντεο.

Πόλωση συρμάτινου πλέγματος για μείωση της αντανάκλασης
Το σύστημα EVA εφαρμόζει έναν ανακλαστικό πολωτή πλέγματος καλωδίων για να μειώσει τη λάμψη. Οι πολωτές επιτρέπουν στο διάχυτο ανακλώμενο φως να φτάσει στην κάμερα, αλλά απορρίπτουν την κατοπτρική λάμψη που αντανακλάται από την επιφάνεια του ιστού, κάνοντας τις εικόνες πιο καθαρές.

LED φωτισμός
Το σύστημα EVA ενσωματώνει ένα λευκό φως LED με θερμοκρασία χρώματος 6000k και πολωτή για να εξασφαλίζει σταθερή οπτικοποίηση και λήψη εικόνων με καλό φωτισμό.

Πράσινο φίλτρο
Η λήψη εικόνας του EVA περιλαμβάνει ένα ψηφιακό πράσινο φίλτρο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την αντίθεση των αγγειακών δομών.

Λήψη εικόνας χωρίς επαφή

Με την αυτόματη λειτουργία, οι κλινικοί γιατροί μπορούν να τραβήξουν εικόνες με μια κίνηση του χεριού τους μπροστά από την οθόνη του EVA χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την ίδια τη συσκευή, μεγιστοποιώντας την ποιότητα της εικόνας μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα μόλυνσης.

Το σύστημα EVA εξοικονομεί χρόνο και πόρους στους κλινικούς γιατρούς παρέχοντας:
1 Μια τυπική ροή εργασίας για τη συλλογή δεδομένων ασθενών, βελτιστοποιημένη από χιλιάδες επαναλήψεις απο κολποσκόπους
2 Άμεσοι σχολιασμοί και θέση βιοψίας στις εικόνες
με ένα απλό «πάτημα» στην οθόνη.
3 Απλή εξαγωγή pdf και εικόνων στο Cloud (Option)
4 Πλήρης φορητότητα. Η ασύρματη συσκευή μπορεί να είναι μεταφερόμενη από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμα και τοποθεσία σε- τοποθεσία, μειώνοντας το χρόνο αναμονής μεταξύ
των κολποσκοπήσεων και ανοίγοντας νέες ευκαιρίες σε
γιατρούς για χρήση σε 2ο ιατρέιο ή συνεργαζόμενη κλινική.

 

OPTION: EVA VisualCheck

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της Μηχανικής Μάθησης και της Τεχνητής Νοημοσύνης, το VisualCheck παρέχει τα αποτελέσματα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, προβλέποντας τα ευρήματα με ακρίβεια παρόμοια με τους κορυφαίους κολποσκόπους. Η τεχνολογία VisualCheck επιτρέπει σε ένα ευρύτερο φάσμα παρόχων υγειονομικής περίθαλψης να πραγματοποιούν προσυμπτωματικό έλεγχο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ενώ καθορίζει την πραγματική κατάσταση του ασθενούς στο σημείο της περίθαλψης και μειώνει την απώλεια για την παρακολούθηση.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

-Βαθμονόμηση εικόνας ψηφιακού κολποσκοπίου
Πραγματοποιεί αξιολόγηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σύμφωνα με τα quidlines, χρησιμοποιώντας το σύστημα EVA Colposcope

-Μεταφόρτωση στο Cloud
Οι εικόνες του τραχήλου της μήτρας μεταφορτώνονται αυτόματα στο EVA portal.

-Εκτέλεση αλγόριθμου AI/ML στο portal της εφαρμογής
Εκτελεί την αξιολόγηση του οπτικού ελέγχου AI.

-Αποτέλεσμα
Σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, θα λάβετε ένα μήνυμα που υποδεικνύει εάν οι εικόνες που ανεβάσατε είναι πιθανό να καθορίσουν φυσιολογικά ή μη φυσιολογικά ευρήματα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςΚολποσκοπιο Eva Κολποσκοπιο Eva Κολποσκοπιο Eva Κολποσκοπιο Eva Κολποσκοπιο Eva Κολποσκοπιο Eva