Μεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης


Η εταιρεία μας Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα Α.Ε είναι επίσημος αντιπρόσωπος του Ιταλικού κολοσσού Cardioline. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε καινούργιο ιατρικό εξοπλισμό όπως: stress tests, holter ρυθμού και πιέσεως (ABPM holters), καρδιογράφους και απινιδωτές. Παρ όλα αυτά έχουμε τη δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με μεταχειρισμένα τεστ κοπώσεως (stress tests) όλων των επώνυμων εταιριών ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας για να βρούμε τη κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.

Όπως ισχύει για κάθε κόπωση που προμηθεύουμε, έτσι και τα συγκεκριμένα μηχάνηματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλες οι κοπώσεις μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςΜεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης Μεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης Μεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης Μεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης Μεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης Μεταχειρισμενα Tεστ κοπωσης