Alpinion E cube 15 Expert


Alpinion E cube 15 Expert.  Αποκλειστικά για εκείνους που απαιτούν υψηλή ποιότητα διάγνωσης για τους ασθενείς τους στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με συνέπεια την ταχύτητα, την απόδοση και την ακρίβεια. Το σύστημα υπερήχων E-CUBE 15 Expert προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες σε συνδυασμό με την ανώτατη ανάλυση που χρειάζεστε για μια σίγουρη διάγνωση. Οι μονοκρυσταλλικές και υψηλής ευκρίνειας κεφαλές που διαθέτει τοποθετούν τις βάσεις για μια βελτιωμένη ποιότητα ιατρικής περίθαλψης ασθενών σε νοσοκομεία, κλινικές καθώς και ιδιωτικά ιατρεία που θέλουν να παρέχουν υψηλής ποιοτητας απεικονίσεις. Το E-CUBE ALPINION 15 EX είναι χτισμένο γύρω από τη μοναδική αρχιτεκτονική FleXcan ™ προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις για ποικίλες εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα σχετικά με αυτό το μοντέλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά. Όπως ισχύει για κάθε υπερηχογράφο που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο πολλαπλών σημείων για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Τέλος όπως ισχύει για όλα τα μηχανήματα της Alpinion που προμηθεύουμε, έτσι και στο συγκερκιμένο μηχανημα έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού στην νεότερη sw έκδοση που κυκλοφορεί.

Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion E cube 15 Expert Alpinion E cube 15 Expert Alpinion E cube 15 Expert Alpinion E cube 15 Expert Alpinion E cube 15 Expert Alpinion E cube 15 Expert