Alpinion X Cube 70 with Elite


Το X-CUBE 70 Elite είναι ένα αξιόπιστο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά διαγνωστικό μηχάνημα υπερήχων και εστιάζει απόλυτα στις ανάγκες της σύγχρονης ιατρικής για την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας ασθενών η οποία απαιτεί γρήγορη και ακριβή διάγνωση. Η Elite έκδοση παρουσιάζει νέα κάρτα γραφικών και νέα οθόνη. Βελτιώστε την ποιότητα της διάγνωσής σας με το κορυφαίο Alpinion X-CUBE 70.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα υπερήχων, το X-CUBE 70 Elite προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα αιχμής X+ Architecture (όπως και το X-CUBE 90 Elite) που δημιουργείται με συνδυασμό των: 

 • X+ Crystal signature™. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μονοκρυσταλλικών κεφαλών (single crystal transducer), είναι υψηλής ευαισθησίας και ευρείας ζώνης συχνοτήτων με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ανάλυση και την αντίθεση της εικόνας.
 • X+ FIT. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής μεταδίδει ταυτόχρονα πολλαπλές δέσμες υπερήχων με 4 φορές μεγαλύτερο όγκο και 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να λαμβάνει πίσω μεγάλο όγκο δεδομένων και να τα επεξεργάζεται 14 φορές γρηγορότερα.
 • X+ Focus. Είναι μια νέα τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας με τεράστια δεδομένα ταυτόχρονης σάρωσης με έντονη αντίθεση και πλούσια κλίμακα του γκρι που εμφανίζει πιο καθαρή εικόνα στο τελικό χρήστη.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν σε μια εξαιρετική ποιότητα εικόνας με εντυπωσιακή προβολή των δομών, με υψηλή διείσδυση και ευαισθησία τόσο στην εικόνα 2D (B-mode), όσο στο έγχρωμο και φασματικό Doppler (CF,PW,CW). Για περισσότερες πληροφορίες είτε για να λάβετε μια οικονομική προσφορά  για το συγκεκριμένο μηχάνημα, μπορείτε είτε για να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή παρακάτω στην φόρμα ενδιαφέροντος.

Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

Η νεότερη πλατφόρμα αιχμής X+ Architecture δημιουργείται με συνδυασμό των: 

 • X+ FIT. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής μεταδίδει ταυτόχρονα πολλαπλές δέσμες υπερήχων με 4 φορές μεγαλύτερο όγκο και 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να λαμβάνει πίσω μεγάλο όγκο δεδομένων και να τα επεξεργάζεται 14 φορές γρηγορότερα.

 • X+ Crystal signature™. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μονοκρυσταλλικών κεφαλών (single crystal transducer), είναι υψηλής ευαισθησίας και ευρείας ζώνης συχνοτήτων με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ανάλυση και την αντίθεση της εικόνας. Αναλυτικά για κάθε κεφαλή έχουμε:

Special matching Layer
Χρησιμοποιούμε ειδικό υλικό για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα διείσδυσης υπερήχων, βελτιώνοντας έτσι την ευαισθησία και το εύρος ζώνης.

Upgraded Single Crystal
Η ανανεωμένη τεχνολογία μονού κρυστάλλου (single crystal transducer) διαθέτει βελτιωμένη μεταδοτικότητα υπερήχων και παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Quasi Decoupling Layer
Η μοναδική του δομή αυξάνει την αποτελεσματικότητα της διείσδυσης των υπερήχων και σας επιτρέπει να φτάσετε σε βαθύτερους ιστούς.

Signal loss minimization
Το ειδικό υλικό της ALPINION ελαχιστοποιεί την απώλεια σήματος και μεγιστοποιεί τη θερμική διάχυση. Η απόδοση της θερμικής αγωγιμότητας έχει αυξηθεί 3,5 ​​φορές σε σύγκριση με προηγούμενο μοντέλα. 

High sensitivity signal transmission
Το υψηλής απόδοσης έυκαμπτο καλώδιο χαμηλών απωλειών μεταδίδει σήματα υψηλής ευαισθησίας για την επίτευξη βέλτιστης αντιστοίχισης σύνθετης αντίστασης με το σύστημα.

 • 23΄Full HD LED οθόνη. Απολαύστε μια μεγάλη πανοραμική οθόνη και ευκρινείς εικόνες υψηλής ανάλυσης.
 • Μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής LCD 12,1” με ρύθμιση γωνίας κλίσης, για μεγιστοποίηση της άνεσης.
 • Συμπαγές μέγεθος, χαμηλό βάρος και ευκολία στη μετακίνηση. Επίσης χάρη στους 4 περιστρεφόμενους τροχούς, το σύστημα μπορεί να μετακινηθεί χωρίς καμία προσπάθεια και να χρησιμοποιηθεί άνετα σε οποιοδήποτε κλινικό περιβάλλον.
 • Το μηχανοκίνητο panel ελέγχου του υπερήχου μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί καθ 'ύψος με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Δεδομένου ότι η αυτόματη λειτουργία σάρωσης ιών ενεργοποιείται κατά την εκκίνηση του συστήματος, οι πληροφορίες των ασθενών προστατεύονται ακόμη πιο αποτελεσματικά.
 • 5 θύρες κεφαλών. Μια μεγάλη ποικιλία κεφαλών μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αντικατάσταση, εξοικονομώντας χρόνο κατά τη διάγνωση.
 • Η ενσωματωμένη μπαταρία εξασφαλίζει κινητικότητα ακόμη και όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο και η λειτουργία "Sleep" βοηθά το σύστημα να εκκινεί γρηγορότερα μετά την αναμονή.

Τέλεια εικόνα:

 • Υψηλότερη ανάλυση ↑
 • Υψηλότερη ευαισθησία↑
 • Υψηλότερη διείσδυση ↑
 • Καλύτερη ανανέωση ↑
 • Τέλειο έγχρωμο Doppler

Ειδικές λειτουργίες:

 • MicroView - μικροαγγείωση για απεικόνιση μικροροών.
 • Ελαστογραφία
 • X + Αυτόματη Βιομετρία 

Το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδευεται από μονοκρυσταλλικές κεφαλές: κοιλιακές, ενδοκολπικές/διορθικές, γραμμικές (linear), PhasedAray (καρδιολογικές), 4D κοιλιακές και κολπικές (3D / 4D).

Τέλος υπάρχει διαθέσιμη και η γραμμική-linear ultra high frequency κεφαλή έως 25MHz για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια σε επιφανειακά όργανα.

X + MicroView

Το X + MicroView είναι η βασική μέθοδος απεικόνισης της μικροκυκλοφορίας των αγγείων. Οι επαγγελματίες μπορούν έτσι να εκτιμήσουν οποιαδήποτε ροή αίματος χαμηλής ταχύτητας. Με αυτήν την τεχνολογία, οι περιοχές ροής χαμηλής έντασης που είναι δύσκολο να φανούν με το έγχρωμο Doppler εμφανίζονται πλέον καθαρά και με πραγματικά υψηλό frame rate.

CEUS (Contrast Enhancement Ultrasound)

Αυτή είναι μια λειτουργία για τη διάγνωση ασθενών χρησιμοποιώντας διάφορα αγγειογραφικά μοτίβα που εμφανίζονται μέσω σκιαγραφικού, που χορηγείται ενδοφλεβίως, διαχέεται στα αιμοφόρα αγγεία και στον ιστό οργάνων. Το CEUS έχει πολλά πλεονεκτήματα σε διάφορες κλινικές ενδείξεις για ηπατική νόσο.

X+ pSWE Point Shear Wave Elastography

Η Point Shear Wave Elastography δείχνει την αντικειμενική ποσοτικοποιημένη ακαμψία του ιστού χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ακτινοβολίας από μια εστιασμένη δέσμη υπερήχων. Οι χρήστες μπορούν να αναγνωρίσουν σημαντική ηπατική ίνωση μη επεμβατικά, επομένως μειώνει τις περιττές βιοψίες και αυξάνει την ικανοποίηση των ασθενών. Ειδικά το X+ pSWE εξασφαλίζει την υψηλότερη αξιοπιστία των μετρούμενων αποτελεσμάτων εμφανίζοντας τον Δείκτη Αξιοπιστίας.

CUBE STRAIN

Με την εισαγωγή της τεχνολογίας X+ Crystal Signature στην κεφαλή της Alpinion, η χρήση του λογισμικού Cube Strain για την αξιολόγηση του μυοκαρδίου επιτρέπει την έγκαιρη διάγνωση καρδιακών διαταραχών με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

X+ Assistant

Το X+ Assistant επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν την χρήση των πλήκτρων κατά τουλάχιστον 50% και να εξοικονομήσουν χρόνο κατά τη διεξαγωγή εξετάσεων. Επιπλέον είναι δυνατή η εγγραφή εφαρμογών και βελτιστοποιημένων πρωτοκόλλων.

X+ Compare

Αυτή η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν μελέτες ασθενών από PACS ή σκληρό δίσκο από προηγούμενες εξετάσεις τους και να συγκρίνουν ταυτόχρονα με την real-time σάρωση και την προηγούμενη. Το X+ Compare μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε λειτουργία σάρωσης, αλλά και σε λειτουργία αναθεώρησης (E-View).
* Το X+ Compare υποστηρίζει μόνο μελέτες υπερήχων.

USB Real-time recording

Η εγγραφή ολόκληρης της εξέτασης σε USB σε πραγματικό χρόνο διευκολύνει τη μεταφορά δεδομένων επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν εικόνες και βίντεο σάρωσης υπερήχων σε USB μνήμη σε πραγματικό χρόνο. Οι εικόνες και τα βίντεο καταγράφονται με υψηλή ευκρίνεια και αποθηκεύονται γρήγορα στο σύστημα.

Clear Face

Το Clear Face αναγνωρίζει αυτόματα το πρόσωπο του εμβρύου και αφαιρεί τις δομές που μπορούν να εμποδίσουν τη σωστή οπτικοποίηση του, όπως ο λώρος, ο πλακούντας, η μήτρα, επιτρέποντας στους χειριστές να αποκτήσουν καθαρές εικόνες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Silhouette Imaging

Αυτή η νέα τεχνολογία αναπαράγει πιστά το σχήμα του ανθρώπινου εμβρύου ή άλλων εμβρυϊκών δομών. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Live HQ και ένα ειδικό εφέ σκίασης, η τεχνολογία Silhouette Imaging σάς επιτρέπει να εντοπίσετε περιγράμματα πέρα ​​από την εμφανιζόμενη δομή.

LIVE HQ

Προηγμένη τεχνολογία απόδοσης 3D / 4D εξοπλισμένη με ελεύθερη κίνηση της πηγής φωτός και χάρτες χρώματος βελτιστοποιημένοι για λεπτομερείς και ρεαλιστικές ογκομετρικές εικόνες.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion X Cube 70 with Elite Alpinion X Cube 70 with Elite Alpinion X Cube 70 with Elite Alpinion X Cube 70 with Elite