Alpinion E-cube 15 Platinum


Alpinion E cube 15 Platinum. 

Η σειρά των διαγνωστικών υπερήχων E-cube της Alpinion ολοκληρώνεται με το έγχρωμο μοντέλο Ecube 15 Platinum, αποτελεί τη ναυαρχίδα των υπερήχων Alpinion E-cube και την αναβάθμιση του προκατόχου του E-cube 15 EX. Σε ένα περιβάλλον γρήγορης ιατρικής περίθαλψης, η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται μεταξύ των ιατρών για τα διαγνωστικά συστήματα υπερήχων που προσφέρουν ακρίβεια και ευκολία στη διαδικασία διάγνωσης. Η Alpinion έδωσε έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη ενός τέτοιου συστήματος. Το E-CUBE 15 Platinum είναι ένα διαγνωστικό σύστημα υπερήχων υψηλής απόδοσης και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνους που απαιτούν την υψηλότερη ποιότητα διάγνωσης για τους ασθενείς τους στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με συνέπεια την ταχύτητα, την απόδοση και την ακρίβεια.

Το εξελιγμένο σύστημα και ο νέος σχεδιασμός UI (User Interface) του E-CUBE 15 Platinum θα προσθέσουν σημαντική αξία στην καθημερινή σας πρακτική. Ο συνδυασμός ενός ευρύτατου φάσματος χαρακτηριστικών, της μοναδικής πλατφόρμας FleXcan™ Pro Architecture και της ισχυρής αρχιτεκτονικής που εφαρμόζεται προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και σας βοηθάει να διευκολύνετε τις πιο δύσκολες διαγνωστικές εξετάσεις:

  • Εξαιρετική ποιότητα 2D εικόνας.
  • Υψηλή και αξιόπιστη απόδοση σε έγχρωμο και φασματικό Doppler.
  • Μονοκρυσταλλικές και υψηλής ευκρίνειας κεφαλές για μέγιστη ανάλυση και μεγαλύτερη διείσδυση σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος.
  • Ταχύτατοι επεξεραστές και 2πλοι σκληροί δίσκοι.
  • Raw data post processing (για αλλαγή των παραμέτρων και πραγματοποίηση μετρήσεων ακόμα και σε αποθηκευμένες εικόνες).
  • Διαθέσιμες τεχνολογίες όπως:DPDI (Directional Power Doppler Imaging), Advanced 3D™, Live HQ™,Volume Advance™, Elastography, Auto NT, Advanced Xpeed™, CEUS, Auto EF, TDI, AMM, CUBE Strain™/ Stress Echo, Needle Vision™ Plus.

Το E-CUBE Platinum είναι η κατάλληλη και κορυφαία επιλογή σας, με τη διαδικασία διάγνωσης να ανταποκρίνεται σε όλες σας τις απαιτήσεις.

Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion E-cube 15 Platinum Alpinion E-cube 15 Platinum Alpinion E-cube 15 Platinum