Alpinion E cube 8 Diamond


Alpinion E cube 8 Diamond.  Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του υπερήχου αυτού, αποτελεί την εξέλιξη της σειράς υπερήχων ALPINION E-CUBE 8 Series, ακολουθεί και εξελίσσει το προηγούμενο μοντέλο και best seller Alpinion E Cube 9. Βγαίνει σε 2 επιπλέον εκδόσεις: με touch screen (E cube 8) ή χωρίς (E cube 8 Le). Το Alpinion E cube 8 Diamond προσφέρει επιπλέον αρθρωτό βραχίωνα και το πληκτρολόγιο του υπερήχου μετακινείται κατα ύψος. 

Το E-CUBE 8 Diamond, εξοπλισμένο με την αποκλειστική τεχνολογία απεικόνισης της ALPINION, είναι ένα έξυπνο και αξιόπιστο προϊόν που εγγυάται υψηλή απόδοση με εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε 2D, Έγχρωμο και CW/PW Doppler. Επίσης με τον αλγόριθμο επεξεργασίας Gain / Dynamic Range εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή αντίθεση των ιστών στην κατηγορία του. Τέλος η απλότητά του και η ευελιξία του στο τρόπο χειρισμού του, βελτιώνει την καθημερινή ποιότητα φροντίδας των ασθενών σας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, μπορείτε να δείτε στα τεχνικά στοιχεία του Alpinion E cube 8 είτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για μια αναλυτική επίδειξη του μηχανήματος.

Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion E cube 8 Diamond Alpinion E cube 8 Diamond Alpinion E cube 8 Diamond