Alpinion X Cube 60


Alpinion X-CUBE 60.

Το X-CUBE 60 είναι το νεότερο διαγνωστικό σύστημα της νέας σειράς X-CUBE της εταιρίας Alpinion και αποτελεί την αναβάθμιση της πρώην ναυαρχίδας Ecube 15 Platinum.

Η προηγμένη τεχνολογία της σειράς X-CUBE, οι νέες high defintion κεφαλές σε συνδιασμό με τους καινοτόμους αλγορίθμους απεικόνισης της Alpinion, προσφέρουν στο X-CUBE 60 μια εξαιρετική ποιότητα εικόνας, υψηλής ανάλυσης, βελτιώνουν την αντίθεση και επιτρέπουν μια άνετη και αξιόπιστη διάγνωση.

Εχει σχεδιαστεί για τη μέγιστη απόδοση, με την ταχύτατη ανάλυση κατά τη μετάδοση, λήψη και επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων για ένα ευρύ φάσμα κλινικών εφαρμογών. Η μεγαλύτερη οθόνη αφής και διάφορα εργαλεία αυτόματων μετρήσεων επιτυγχάνουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα και ο πρόσφατα αναπροσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου ενισχύει την άνεση της διάγνωσης και τη μείωση του χρόνου εξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, για μια ζωντανή επίδειξη είτε για να λάβετε μια οικονομική προσφορά για το νέο XC-60, επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Δείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος και τον κατάλογο μας εδώ

Η νεότερη πλατφόρμα αιχμής X+ Architecture δημιουργείται με συνδυασμό των: 

  • X+ FIT. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής μεταδίδει ταυτόχρονα πολλαπλές δέσμες υπερήχων με 4 φορές μεγαλύτερο όγκο και 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να λαμβάνει πίσω μεγάλο όγκο δεδομένων και να τα επεξεργάζεται 14 φορές γρηγορότερα.

  • X+ Crystal signature™. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μονοκρυσταλλικών κεφαλών (single crystal transducer), είναι υψηλής ευαισθησίας και ευρείας ζώνης συχνοτήτων με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ανάλυση και την αντίθεση της εικόνας. Αναλυτικά για κάθε κεφαλή έχουμε:

Special matching Layer
Χρησιμοποιούμε ειδικό υλικό για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα διείσδυσης υπερήχων, βελτιώνοντας έτσι την ευαισθησία και το εύρος ζώνης.

Upgraded Single Crystal
Η ανανεωμένη τεχνολογία μονού κρυστάλλου (single crystal transducer) διαθέτει βελτιωμένη μεταδοτικότητα υπερήχων και παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Quasi Decoupling Layer
Η μοναδική του δομή αυξάνει την αποτελεσματικότητα της διείσδυσης των υπερήχων και σας επιτρέπει να φτάσετε σε βαθύτερους ιστούς.

Signal loss minimization
Το ειδικό υλικό της ALPINION ελαχιστοποιεί την απώλεια σήματος και μεγιστοποιεί τη θερμική διάχυση. Η απόδοση της θερμικής αγωγιμότητας έχει αυξηθεί 3,5 ​​φορές σε σύγκριση με προηγούμενο μοντέλα. 

High sensitivity signal transmission
Το υψηλής απόδοσης έυκαμπτο καλώδιο χαμηλών απωλειών μεταδίδει σήματα υψηλής ευαισθησίας για την επίτευξη βέλτιστης αντιστοίχισης σύνθετης αντίστασης με το σύστημα.

X + MicroView

Το X + MicroView είναι η βασική μέθοδος απεικόνισης της μικροκυκλοφορίας των αγγείων. Οι επαγγελματίες μπορούν έτσι να εκτιμήσουν οποιαδήποτε ροή αίματος χαμηλής ταχύτητας. Με αυτήν την τεχνολογία, οι περιοχές ροής χαμηλής έντασης που είναι δύσκολο να φανούν με το έγχρωμο Doppler εμφανίζονται πλέον καθαρά και με πραγματικά υψηλό frame rate.

CEUS (Contrast Enhancement Ultrasound)

Αυτή είναι μια λειτουργία για τη διάγνωση ασθενών χρησιμοποιώντας διάφορα αγγειογραφικά μοτίβα που εμφανίζονται μέσω σκιαγραφικού, που χορηγείται ενδοφλεβίως, διαχέεται στα αιμοφόρα αγγεία και στον ιστό οργάνων. Το CEUS έχει πολλά πλεονεκτήματα σε διάφορες κλινικές ενδείξεις για ηπατική νόσο.

X+ pSWE Point Shear Wave Elastography

Η Point Shear Wave Elastography δείχνει την αντικειμενική ποσοτικοποιημένη ακαμψία του ιστού χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ακτινοβολίας από μια εστιασμένη δέσμη υπερήχων. Οι χρήστες μπορούν να αναγνωρίσουν σημαντική ηπατική ίνωση μη επεμβατικά, επομένως μειώνει τις περιττές βιοψίες και αυξάνει την ικανοποίηση των ασθενών. Ειδικά το X+ pSWE εξασφαλίζει την υψηλότερη αξιοπιστία των μετρούμενων αποτελεσμάτων εμφανίζοντας τον Δείκτη Αξιοπιστίας.

CUBE STRAIN

Με την εισαγωγή της τεχνολογίας X+ Crystal Signature στην κεφαλή της Alpinion, η χρήση του λογισμικού Cube Strain για την αξιολόγηση του μυοκαρδίου επιτρέπει την έγκαιρη διάγνωση καρδιακών διαταραχών με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

USB Real-time recording

Η εγγραφή ολόκληρης της εξέτασης σε USB σε πραγματικό χρόνο διευκολύνει τη μεταφορά δεδομένων επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν εικόνες και βίντεο σάρωσης υπερήχων σε USB μνήμη σε πραγματικό χρόνο. Οι εικόνες και τα βίντεο καταγράφονται με υψηλή ευκρίνεια και αποθηκεύονται γρήγορα στο σύστημα.

Clear Face

Το Clear Face αναγνωρίζει αυτόματα το πρόσωπο του εμβρύου και αφαιρεί τις δομές που μπορούν να εμποδίσουν τη σωστή οπτικοποίηση του, όπως ο λώρος, ο πλακούντας, η μήτρα, επιτρέποντας στους χειριστές να αποκτήσουν καθαρές εικόνες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Silhouette Imaging

Αυτή η νέα τεχνολογία αναπαράγει πιστά το σχήμα του ανθρώπινου εμβρύου ή άλλων εμβρυϊκών δομών. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Live HQ και ένα ειδικό εφέ σκίασης, η τεχνολογία Silhouette Imaging σάς επιτρέπει να εντοπίσετε περιγράμματα πέρα ​​από την εμφανιζόμενη δομή.

LIVE HQ

Προηγμένη τεχνολογία απόδοσης 3D / 4D εξοπλισμένη με ελεύθερη κίνηση της πηγής φωτός και χάρτες χρώματος βελτιστοποιημένοι για λεπτομερείς και ρεαλιστικές ογκομετρικές εικόνες.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςAlpinion X Cube 60 Alpinion X Cube 60