GE Vivid S60/S70


GE Vivid S60 και Vivid S70.

Τα συγκεκριμένα 2 διαγνωστικά μοντέλα αποτελούν την αναβάθμιση της καρδιολογικής σειράς Vivid S5 και Vivid s6, τα μεγαλύτερα μοντέλα σε σχέση με τα αντίστοιχα Vivid T8 και VividT9 και είναι από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα υπερήχων της επώνυμης εταιρίας General Electric. Όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, το αναβαθμισμένο λογισμικό και η νέα Csound τεχνολογία, προσφέρουν μια εξαιρετικής ποιότητας εικόνα και απευθύνονται σε γιατρούς που θέλουν μια σωστή και αξιόπιστη υπερηχογραφική μελέτη των ασθενών τους.

Τρόπος λειτουργίας και τεχνολογίες: 2D (2 διαστάσεων) ή B mode, M mode, AMM (Anatomical M- Mode), CF (Color flow), PW (παλμικό doppler) και CW (συνεχές doppler), TDI, Stress echo, Strain, B-Flow, Auto LVQ, Auto EF, Automated Function Imaging (AFI), 2D IMT Measurement και τέλος Strain Rate. Εκτός από τα 2 αυτά συστήματα η εταιρία μας προσφέρει ανακατασκευασμένες συμβατές κεφαλές υπερήχων για κάθε τύπο εξετασης.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα σχετικά με αυτα τα μοντέλα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά. 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο προϊόν, αφήστε μας παρακάτω ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςGE Vivid S60/S70 GE Vivid S60/S70